Esti team leader

Esti team leader

Publicat la 2024-01-01
Echipa ta nu a fost niciodată mai relaxată și, în același timp, mai productivă decât acum. Cu un set de instrumente de coordonare inovative, aplicația noastră îți ușurează munca de coordonare cu echipa ta și eficientizează comunicarea. Taskurile sunt organizate direct în calendar și legate de pontaj, astfel încât tu și echipa ta să beneficiați de cele mai moderne mijloace de comunicare.

Calendar pentru planificare activitati zilnice

Noul nostru feature revoluționar integrează un sistem de calendar cu taskuri, oferindu-ți o modalitate simplă și eficientă de a gestiona sarcinile în cadrul echipei tale. Cu această funcționalitate inovatoare, poți organiza și programa taskurile direct în calendar, având o viziune clară asupra sarcinilor zilnice, săptămânale și lunare. Fiecare task este legat direct de calendar, facilitând planificarea și monitorizarea progresului într-un mod fluid și coerent. Acest sistem integrat aduce beneficii semnificative, permițând echipei tale să lucreze mai colaborativ, să optimizeze timpul și să atingă obiectivele cu mai multă eficiență.

 

Taskuri si fisiere direct in calendar

Noul nostru feature inovator aduce o eficiență sporită în gestionarea proiectelor tale, oferind posibilitatea de a atașa fișiere direct în calendar. Acum, nu doar că poți programa și organiza taskuri, dar poți, de asemenea, să încarci și să accesezi documente esențiale asociate fiecărei sarcini sau evenimente planificate. Această funcționalitate simplifică colaborarea și comunicarea în echipă, eliminând necesitatea căutării separate a fișierelor. Prin integrarea directă a documentelor în calendar, fiecare membru al echipei are acces imediat la resursele necesare pentru a-și îndeplini sarcinile, îmbunătățind astfel fluxul de lucru și accelerând progresul proiectelor.


 

Evenimente legate direct in pontaj

Evenimentele din calendar sunt acum legate direct cu pontajul, oferindu-ți o vedere cuprinzătoare a modului în care timpul este alocat și utilizat în cadrul proiectelor tale. Această integrare permite o monitorizare precisă a orele lucrate în legătură cu fiecare eveniment sau task planificat. Astfel, procesul de pontaj devine automatizat și mai ușor de gestionat, contribuind la precizia înregistrărilor de timp și la eliminarea erorilor. Această legătură directă între calendar și pontaj optimizează procesele administrative, permițând echipei tale să se concentreze mai mult asupra îndeplinirii obiectivelor și mai puțin asupra gestionării manuală a timpului.

 

Totul mereu la indemana

Toate fișierele proiectului tău sunt întotdeauna la îndemână, oferindu-ți un acces facil și securizat la resursele tale de lucru, indiferent de locație sau dispozitiv. Aplicația noastră inovatoare asigură că documentele, prezentările, fișierele de proiect și orice alte resurse sunt stocate într-un mediu virtual securizat, facilitând colaborarea și partajarea în timp real între membrii echipei tale. Această caracteristică cloud nu doar optimizează eficiența echipei tale, ci și elimină riscul de pierdere a datelor, oferind simultan o flexibilitate sporită în modul în care lucrezi și accesezi informațiile esențiale pentru proiectul tău.

Biz Copilot integrează toate aceste funcționalități într-o interfață ușor de utilizat, oferind un instrument unic pentru gestionarea eficientă a tuturor aspectelor afacerii dumneavoastră. Cu date în timp real și capacitatea de a lua decizii informate, această aplicație reprezintă un partener esențial pentru succesul organizației tale.